ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی

ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی

آنچه در این مطلب مطالعه می کنید

مشاوره رایگان در زمینه خدمات بازرگانی

برای دریافت مشاوره خدمات در زمینه بازرگانی مثل ترخیص کالا ، واردات کالا و صادرات کالا می تواندی با کارشناسان ما تماس بگیرید و هر سوالی داشتید را از ما بپرسید.

در جهت تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز برای صنایع مختلف کشور، ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی از گمرک بسیار حائز اهمیت است. این نوع ماشین آلات برای صنایع راه و ساختمان، معدنی و عمران جاده‌ای بسیار کاربردی هستند.در ادامه همراه ما باشید تا با روند و شرایط ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی از گمرک آشنایی بیشتری پیدا کنید.

به دلیل تحریم‌های مختلف، تولید این ماشین آلات در کشور امکان‌پذیر نبوده و واردات و ترخیص آنها از گمرک، یک فرصت بزرگ و تجارتی سودآور برای تاجران این محصولات به نظر می‌رسد. شرکت ملل تجارت، با تیمی مجرب از متخصصین و افراد ماهر در زمینه ترخیص و واردات، آماده همکاری با تمامی بازرگانان بوده و در جهت تسهیل و تسریع در فرآیند ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی از گمرک در کشور کوشا می باشد.

بیل مکانیکی چیست و چه کاربردی دارد؟

بیل ‌مکانیکی یکی از ماشین‌آلات راهسازی، عمرانی و مهندسی است که اجزای روی آن شامل بازوی مفصل و باکت های حفار و کابین گردان و همچنین سیستم‌های مختلف حرکتی مانند زنجیرها و چرخ‌های لاستیکی زیر آن می‌شود. این نوع ماشین‌آلات، به‌ویژه مدل‌های دیزل، در حوزه‌های مختلفی از ساختمانی تا خدمات عمرانی و حتی معادن به کار می‌رود.
استفاده از بیل‌مکانیکی به دلیل دقت بیشتر آن نسبت به ماشین‌های لودر، در فعالیت‌های گود برداری و حفاری در مناطق شهری بسیار موثر است. این ماشین‌آلات توانایی انجام کارها با حداقل آسیب به ساختمان‌ها و زیرساخت‌های اطراف را دارا هستند. در ادامه قسمتی از کاربردهای مختلف بیل مکانیکی را خواهیم گفت:

حفاری ساده و حفر تونلها و چاه‌ها: بیل مکانیکی برای حفر تونل‌ها، چاله‌ها و چاه‌ها به کار می‌رود.
حمل و جابجایی مصالح: بیل مکانیکی به عنوان یک وسیله باربری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
خرد کردن و خراشیدن: برای خرد کردن سنگ‌ها یا مواد دیگر، بیل مکانیکی با ابزارهای جانبی مختلف مانند چکش‌های هیدرولیکی این کار را انجام می دهد.

مسطح ‌کردن زمین: برای مسطح سازی زمین که یک فرایند مهم در ساخت و ساز و عمران است، از بیل مکانیکی استفاده می شود. این فرایند شامل حذف و تراکم خاک، جهت ایجاد یک سطح صاف و مسطح برای ساخت و ساز می‌باشد.

ساخت و ساز: در پروژه‌های عظیم ساختمانی برای حفر گودال‌ها، حمل و جابجایی مصالح و حفر سرپوش‌ها از بیل مکانیکی استفاده می‌شود.
تخریب سازه‌ها: بیل مکانیکی برای تخریب ساختمان‌ها و سازه‌های قدیمی و یا آسیب دیده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیل مکانیکی‌ها در قسمت چرخ، به دو گروه بیل مکانیکی چرخ زنجیری یا شنی‌دار و بیل مکانیکی چرخ لاستیکی تقسیم می‌شوند. هر کدام از این دسته‌ها برای محیط‌های مختلفی نظیر کوهستانی، ساحلی، شهری و بیابانی مناسب هستند.

ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی
ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی

واردات و ترخیص انواع ماشین آلات راه و ساختمان و معدنی از گمرک

در حال حاضر، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و راهسازی از منابع جهانی متنوعی تأمین می‌شود. این تجهیزات در چین، ژاپن و کره و کشورهای مختلف اروپایی و با برندهای معتبری چون کوماتسو، کاترپیلار، ولوو، لیبهر، ترکس و هیتاچی تولید می شود. در واقع اینها تولید کنندگان برجسته این ماشین‌ها محسوب شده و طیف گسترده‌ای از محصولات را متناسب با نیازهای مختلف ارائه می‌دهند. آشنایی با این برندها و محصولات آنها برای تصمیم گیری آگاهانه خرید و فروش ضروری است. انواع ماشین آلات صنعتی که از این کشورها وارد و ترخیص می شود عبارتند از:

  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات صنعتی
  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی
  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات حفاری
  • واردات و ترخیص ماشین آلات دامپ‌تراک با ظرفیت حمل بالا (در کم ترین حالت 35 تن)
  • واردات و ترخیص ماشین آلات بالابر تلسکوپی
  • واردات و ترخیص ماشین آلات آسفالت ‌بر دستی
  • واردات و ترخیص ماشین آلات اسکریپر
  • واردات و ترخیص ماشین آلات اتومیکسر
  • واردات و ترخیص ماشین آلات بتون ‌ماشین
  • واردات و ترخیص ماشین آلات بچینگ
  • واردات و ترخیص ماشین آلات برف ‌روب
  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات بلدوزر
  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات بیل مکانیکی
  • واردات و ترخیص ماشین آلات پمپ بتون
  • واردات و ترخیص ماشین آلات تراک میکسر
  • واردات و ترخیص انواع ماشین آلات تراکتور (چرخ لاستیکی و چرخ زنجیری)
  • واردات و ترخیص ماشین آلات چکش
  • واردات و ترخیص ماشین آلات مینی لودر
  • واردات و ترخیص ماشین آلات کاتر
  • واردات و ترخیص ماشین آلات ماله موتوری
  • واردات و ترخیص ماشین آلات ویبراتور
  • واردات و ترخیص قطعات ماشین آلات راهسازی و معدنی از جمله موتور، گیربکس، دنده، واشر و …
  • واردات و ترخیص ماشین آلات ساید بوم
  • واردات و ترخیص ماشین آلات غلطک
  • و…

واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی غیراسقاطی با پرداخت ارز، در شرایطی مجاز است ازجمله مدت زمان حضور این ماشین‌آلات در بازار کمتر از ۱۰ سال باشد، احترام به سایر قوانین و مقررات مربوط به واردات و صادرات، دریافت مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت.
گروه بازرگانی ملل تجارت، ارائه دهنده خدمات ترخیص کالا و ماشین‌آلات راهسازی با حسن انجام کار و داشتن مجوز رسمی از گمرک، به تجار و کسب‌و‌کارها خدمات ویژه ای ارائه می‌دهد.

تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماشین آلات سنگین راه و ساختمان

کد تعرفه های گمرکی که در ادامه مشخص می کنیم، مربوط به واردات ماشین‌آلات سنگین راهسازی و سایر تجهیزات مکانیکی است که برای ساخت و تهیه زیرساخت‌های مختلف استفاده می‌شوند.

  • کد تعرفه گمرکی برای واردات و ترخیص بولدوزر، انگلدوزر (Angledozer)، گریدر، تسطیح کننده، اسکریپر (Scraper)، بیل، ماشین‌های گودبرداری، لودر، لودر بیل دار، ماشین کوبیدن و فشردن زمین و غلتک‌های راه‌سازی، که بتوانند بدون استفاده از نیروی محرکه خارجی حرکت کنند، دارای کد تعرفه گمرکی 8429 می باشند.
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص ماشین آلات حفاری: 84303120
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص بیل مکانیکی با قدرت 220 اسب بخار به بالا: 84295229
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص بلدوزر با قدرت 330 اسب بخار به بالا: 84291129
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص لودر با قدرت 370 اسب بخار به بالا: 84295129
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص گریدر و تسطیح کننده نو: 84292011
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص اسکریپر: 84293000
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص غلطک راه سازی با قدرت 150 اسب بخار و کمتر نو: 84294011
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص بیل مکانیکی به قدرت 200 اسب بخار و کمتر نو: 84295211
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص دامپتراک با ظرفیت حمل 35 تن به بالا: 87041090
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص موتور گازوئیلی در شرایط بیش از 150 اسب بخار: 84089090
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص گیربکس ماشین آلات راهسازی: 84834090
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص سرسیلندر: 84099990
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص میل لنگ ماشین آلات راهسازی: 84831020
  • کد تعرفه گمرکی واردات و ترخیص دستگاه حفاری رودهدر: ۸۴۳۰۳۱۲۰
تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماشین آلات سنگین راه و ساختمان
تعرفه گمرکی جهت ترخیص ماشین آلات سنگین راه و ساختمان

اهمیت واردات و راه های ترخیص ماشین آلات راهسازی از گمرک

اخیرا، با توجه به دستورالعمل های جدید از سوی گمرک کشور، روش‌های واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی در گمرک به شکل‌های مختلف امکان‌پذیر است و تاجران و سرمایه‌داران از دو روش این کار را انجام می دهند. آنها می توانند از طریق واردات ماشین‌آلات جدید و با کیفیت یا ماشین‌آلات فرسوده و کهنه، نیاز داخلی را تامین کنند. واقعیت این است که واردات و ترخیص این نوع ماشین‌آلات برای کشور اهمیت بالایی دارد. این امر به خاطر کمبود تجهیزات تولیدی و تحریم‌های مختلف که بر ایران تحمیل شده است، به طور چشمگیری توانایی تولید این ماشین‌آلات را در داخل کشور از صنایع تولیدی این ماشین آلات سلب کرده است.

ایران یک کشور در حال پیشرفت است که برای توسعه صنعت راه‌ سازی به این نوع دستگاه های صنعتی سنگین نیاز دارد. به منظور رفع این نیاز، دولت مزایای گوناگونی را به تاجران داخلی اعطا کرده تا با واردات این ماشین‌آلات به توسعه و پیشرفت داخلی کمک کنند و همچنین سود بسیاری را برای بازرگانان داخلی به ارمغان آورند. به همین علت، واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، یک تجارت پر سود و همچنین ضروری است.

اکثر ماشین آلات راهسازی از کشورهای تولید کننده پیشرو در این زمینه از جمله چین، ژاپن، کره جنوبی و کشورهای مختلف اروپایی تهیه می شود. برای کارآفرینان و بازرگانانی که قصد سرمایه گذاری در خرید و فروش این ماشین ها را دارند، درک و شناخت بازارهای هدف و جهانی این محصولات، بسیار مهم است. این شامل تحقیقات جامع درباره بازار برای شناسایی تقاضا، روند قیمت‌گذاری در مناطق مختلف است.
‏با استفاده از این دانش و بینش، کسب‌وکارها می‌توانند موقعیت خود را در جهت برآورده کردن خواسته‌های بازار، سودآوری بالا و مشارکت در اجرای کارآمد و مؤثر پروژه‌های راه‌سازی در سراسر جهان، قرار دهند.

دریافت مشاوره از شرکت خدمات ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی از گمرک

اگر تمایل به سرمایه‌گذاری و واردات عمده این ماشین‌آلات را دارید، ابتدا باید از ضوابط و مقررات واردات این نوع دستگاه ها آگاه شوید و با مراحل و شرایط مربوط به تجارت آن‌ها به خوبی آشنا باشید. اگر به دلیل کمبود زمان، این قوانین و شرایط را مطالعه نکرده‌اید، پیشنهاد ما استفاده از یک مشاور بازرگانی با تجربه در این زمینه است. یک متخصص کاربلد، از یک شرکت تجاری قادر است با دانش و تجربه خود در این حوزه بهترین راهنمایی را برای تجارت شما ارائه دهد.

می‌توانید علاوه بر گرفتن مشاوره از یک شرکت معتبر در زمینه بازرگانی، در امور ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی و راهسازی از گمرک کمک بگیرید. یک کارشناس ترخیص با مفاهیم و تعرفه‌های گمرکی آشنا است و می‌تواند با تخصص خود در این زمینه، فرایند واردات و ترخیص انواع ماشین‌آلات راهسازی را به صورت قانونی برای شما انجام دهد. این کارشناس به عنوان نماینده شما، تمام مراحل آماده سازی و انجام امور گمرکی را بدون نیاز به دخالت شما، به خوبی انجام می‌دهد.

‏به عنوان یک واردکننده فعال در زمینه ماشین آلات راهسازی، آگاهی از محدودیت های زمانی مرتبط با فرآیند ترخیص بسیار مهم است. به طور معمول، دوره ترخیص به سه ماه محدود می شود و بیش از این بازه زمانی می تواند منجر به جریمه هایی شود که بر سودآوری کلی شما تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، ترخیص به موقع و کارآمد برای جلوگیری از مشکلات مالی، امری ضروری است.
‏شرکت بازرگانی ملل تجارت، خدمات جامعی از جمله واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی و راهسازی، ابزارآلات و کالاهای مختلف دیگر ارائه می دهد. این خدمات برای حمایت از بازرگانان و واردکنندگان عمده، در جهت‌یابی مؤثر رویه‌های ترخیص کالا از گمرک طراحی شده‌اند.

دریافت مشاوره از شرکت خدمات ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی از گمرک
دریافت مشاوره از شرکت خدمات ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی از گمرک

ترخیص ماشین آلات معدنی از گمرک

برای واردات و ترخیص ماشین آلات معدنی با عمر کمتر از 10 سال از گمرک، رعایت مقررات حاکم بر ورود چنین تجهیزاتی ضروری است. این فرآیند مستلزم اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت و حصول اطمینان از رعایت قوانین و استانداردهای تعیین شده برای واردات ماشین آلات معدنی است.
‏هنگامی که الزامات مجوز لازم برآورده شد، سپردن ترخیص و واردات ماشین آلات خریداری شده به یک شرکت بازرگانی و ترخیص کار، برای ترخیص ماشین آلات معدنی از گمرک می تواند فرآیند را ساده کند. پس از ترخیص موفقیت‌آمیز از گمرک، واردکننده می‌تواند توزیع این ماشین آلات وارداتی را مدیریت کند.
‏با استفاده از تخصص یک شرکت بازرگانی معتبر، واردکنندگان می توانند رویه های گمرکی را با اطمینان انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که محموله آنها با تمام الزامات نظارتی مطابقت دارد.

نحوه ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی

‏طبق مقررات گمرکی کشور ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی از دو مسیر مجزا قابل انجام است. وارد کنندگان این فرصت را دارند که با واردات ماشین آلات درجه یک و ماشین آلات اقساطی، نیازهای کشور را برآورده کنند.
‏ترخیص ماشین آلات معدن از اهمیت قابل توجهی در چشم انداز صنعتی کشور برخوردار است. با وجود نبود امکانات برای تولید داخلی و تاثیر تحریم های اخیر، صنایع تولیدی داخل کشور از توان تولید این ماشین آلات ضروری در داخل محروم شده اند.
‏ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه نیاز مبرمی به این ماشین‌های سنگین برای پیشبرد فعالیت‌های ساخت و ساز و تولید در صنعت راه‌سازی دارد. در نتیجه، دولت با هدف ارتقای اقدامات داخلی در حوزه توسعه ملی، از طریق واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، مشوق های مختلفی را به واردکنندگان داخلی داده است. این فرایند، نه تنها رشد اقتصادی داخلی را تقویت می‌کند، بلکه فرصت‌های سودآوری را برای تجار داخلی فراهم می‌کند تا سودهای قابل‌توجهی کسب کنند. بنابراین، فعالیت در زمینه تجارت ماشین آلات راهسازی به عنوان یک تلاش مالی مفید و سودمند تلقی می شود.
‏اکثر ماشین آلات راهسازی از کشورهای تولید کننده پیشرو مانند چین، ژاپن، کره جنوبی و کشورهای مختلف اروپایی تامین می شود. بنابراین، سرمایه گذاران و واردکنندگان در این بازار باید، درک جامعی از هزینه های مرتبط و پیچیدگی های موجود در فرآیند ترخیص کالا داشته باشند. علاوه بر این، درک کامل بازارهای هدف و روندهای جهانی برای تصمیم گیری آگاهانه و ورود موفق به بازار ضروری است.
‏به طور خلاصه، واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی و راهسازی نقش اساسی در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت ها در ایران دارد. با درست سپری کردن این فرآیند و بهره‌گیری از بینش‌ها در بازارهای جهانی، وارد کنندگان می‌توانند از فرصت‌های سودآور این صنعت پویا استفاده کنند.

نحوه ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی
نحوه ترخیص ماشین آلات راهسازی و معدنی

مراحل ترخیص ماشین آلات راهسازی

واردات کالا در کشورهای مختلف یک تلاش اقتصادی با اهمیت است که نیاز به دقت و توجه دقیق واردکنندگان دارد. هرگونه سهل انگاری، حتی یک اشتباه کوچک در این فرآیند می تواند عواقب شدیدی مانند طبقه بندی نادرست کالاها به عنوان محصولات قاچاق را رقم بزند. از این رو، این امر منجر به عواقب نامطلوب برای مشاغل مانند افزایش هزینه های گمرکی برای واردات و ترخیص می شود. به طور کلی، مراحل ترخیص هر کالا از گمرک به شرح زیر است:
۱. دریافت پروفرما و فهرست عدل بندی
۲. درخواست مجوز ثبت سفارش بازرگانی
۳. بیمه کالا و بازرسی
۴. انتخاب شرکت حمل و نقل بین المللی
۵. ارائه اسناد حمل و نقل
۶. تنظیم دور اظهاری
۷. بررسی و تایید توسط گمرک
۸. ارائه دور اظهاری ورود کالا
۹. ارائه مدارک ترخیص و تعرفه گمرکی واردات
همچنین، باید به این نکته توجه داشت که هر کشور، دارای قوانین و مقررات واردات متفاوتی است که تأثیر بسیاری بر فرآیند و مراحل واردات کالا دارد.

ترخیص بیل مکانیکی از گمرک از صفر تا صد

واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی از گمرک مشابه سایر کالاها، مستلزم رعایت دقیق قوانین و مقررات مقرر در گمرک می باشد. بیل مکانیکی به عنوان ماشین آلات راهسازی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند، اهمیت زیادی دارند، به ویژه به دلیل شرایط خاص داخلی که واردات آنها از کشورهای همسایه را الزامی می کند. قابل ذکر است که اعمال تحریم‌ها و افزایش قیمت‌ها در سال‌های اخیر باعث تغییر قابل توجهی در بین واردکنندگان به سمت واردات بیل‌های مکانیکی دست دوم به جای بیل‌های نو شده است.
‏بسیار مهم است که بدانیم شرایط و ضوابط حاکم بر واردات بیل مکانیکی نو و دست دوم به طور قابل توجهی متفاوت است و جنبه هایی مانند الزامات مستندات، طبقه بندی تعرفه ها و استانداردهای انطباق را در بر می گیرد. به این ترتیب، واردکنندگان باید به این تمایزات توجه داشته باشند تا از روند فرآیند واردات قانونی، اطمینان حاصل کنند.
‏با توجه به این ملاحظات، برای واردکنندگان ضروری است که از فعالیت های تجاری در حال تحول، به روز رسانی های نظارتی و روندهای بازار مطلع باشند تا در مورد واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی و سایر ماشین آلات سنگین تصمیم گیری کنند. با انجام این کار، آنها می توانند به طور موثر، پیچیدگی های فرآیندهای واردات و ترخیص کالا را هدایت کنند.

ترخیص بیل مکانیکی از گمرک از صفر تا صد
ترخیص بیل مکانیکی از گمرک از صفر تا صد

ضرورت واردات بیل مکانیکی به کشور و مصوبه وزارت صمت در این خصوص

بنا به اظهارات، کشور ایران برای دستیابی به اهداف خود در برنامه سال های پیش رو، جهت تولید مواد معدنی، به ۲۵ هزار دستگاه ماشین ­آلات سنگین و معدنی از جمله بیل مکانیکی نیاز دارد. در راستای تأمین این نیاز کشور و با درک نقش محوری بیل مکانیکی و جلوگیری از رکود و حفظ صنعت معدن و پیشبرد اهداف ملی، وزارت صمت مجوزهای جدیدی را برای واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی رونمایی کرد.

طبق اولین بند این مصوبات، فقط ماشین ­آلاتی می‌توانند وارد شوند که در داخل کشور تولید نمی‌شوند. همچنین، فعالان بخش معدنی برای تأمین ماشین ­آلات مورد نیاز خود، باید از تولید داخلی حمایت کرده و در صورت خرید یک دستگاه از سازندگان داخلی، مجاز به واردات یک دستگاه از خارج از کشور می‌شوند. این دستورالعمل بر ضرورت ایجاد توازن بین واردات و تلاش برای تقویت تولید داخلی تاکید دارد.

واردات ماشین آلات راه­سازی با مجوز موقت

معاون فنی و امور گمرک ایران در واکنش به توقیف ماشین آلات و دستگاه های معدنی در گمرک، اقدامات پیشگیرانه ای انجام داده است. در تلاش برای رسیدگی به این موضوع، این سازمان سیستم مجوز ورود موقت ماشین‌آلات راهسازی و معدنی را با رعایت شرایط خاص اجرا کرده است.
‏گزارش ها حاکی از آن است که بخش قابل توجهی از ماشین آلات نگهداری شده در گمرک از جمله کمپرسی، لودر، بولدوزر و بیل مکانیکی شامل تجهیزات دست دوم و کارکرده است. گمرک برای تسریع در ورود این ماشین‌ آلات، دستورالعملی را ارائه کرده است که در آن ضمانت نامه بانکی یا سپرده نقدی پیمانکار یا کاربر الزامی است. همچنین یک بازه زمانی شش ماهه برای ورود ماشین آلات خاص مانند لودرهای بیش از 320 اسب بخار، بیل مکانیکی با قدرت بیش از 300 اسب بخار، دامب تراک و بولدوزرها با هر قدرتی، در نظر گرفته شده است. شایان ذکر است، در صورتی که این ماشین‌ها تولید داخل نباشند، واردکنندگان می‌توانند نسبت به ثبت سفارش و ترخیص کالا از گمرک اقدام کنند.
این اقدامات بر تعهد گمرک ایران برای ساده‌ سازی ورود و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، و در عین حال اطمینان از انطباق با الزامات نظارتی، تاکید می‌کند.

واردات ماشین آلات راه­سازی با مجوز موقت
واردات ماشین آلات راه­سازی با مجوز موقت

واردات بیل مکانیکی نو و مستعمل

شرط اصلی برای واردات بیل مکانیکی، اخذ پروانه معدن می باشد. این به عنوان یک شرط ضروری برای ورود ماشین آلات راهسازی است. به این ترتیب، فقط افرادی که پروانه معدن دارند، مجاز به واردات ماشین آلات راهسازی هستند. بنابراین، از طریق پروانه معدن، می توانید نامه های مربوط به درخواست دستگاه مورد نیاز خود را از سازمان صنعت، معدن و تجارت شهر و استان مربوطه آغاز کنید.

همچنین، در بخشنامه اخیر وزارت صمت مقرر شده است، معادنی که دارای مجوز و پروانه معتبر بوده و حداقل یک سال از صدور پروانه آنها گذشته و سالانه بیش از حد تعیین شده قانونی، سنگ‌های معدنی استخراج کرده اند، مجاز به واردات ماشین آلات معدنی نو با معافیت گمرکی و بدون گارانتی هستند.
با آنکه واردات بیل مکانیکی کارکرده، پیچیدگی های خاص خود را دارد، اما به دلیل عواملی مانند تحریم ها، چالش های اقتصادی و تورم، بسیاری از بازرگانان واردات بیل‌ مکانیکی کارکرده و مستعمل را بر واردات بیل مکانیکی نو و صفر کیلومتر ترجیح می دهند.
‏واردات ماشین آلات راهسازی، به ویژه بیل مکانیکی، مستلزم رعایت چندین نکات مهم است که برای اطمینان از واردات بدون مشکل، پیشنهاد می شود به آنها توجه کنید.

  1. اجزا و تمامی قطعات بیل مکانیکی باید کاملا سالم و بدون مشکل و نقص باشند.
  2. بیل مکانیکی باید حداقل سابقه کارکرد پنج ساله داشته باشد و با استانداردهای صنعت مطابقت داشته باشد.
  3. ضروری است که تمام قطعات یدکی لازم برای بیل مکانیکی، به آسانی در داخل کشور در دسترس باشد تا امکان تعمیرات سریع و مقرون به صرفه را در صورت نیاز فراهم باشد.

مراحل واردات بیل مکانیکی مستعمل به کشور

واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی کارده و مستعمل بر خلاف بیل مکانیکی جدید و نو، به دلیل نگرانی در مورد آسیب یا نقص احتمالی در داخل کشور، مشمول مقررات سختگیرانه می باشد. در نتیجه، فرآیند واردات بیل مکانیکی مستعمل شامل یک سری مراحل دقیق است که برای اطمینان از انطباق با الزامات قانونی و محافظت در برابر اثرات نامطلوب بر عملیات داخلی اجرا می شود. مراحل مهم برای واردات بیل مکانیکی مستعمل چندین مرحله کلیدی را در بر می گیرد.

در ابتدا، واردکننده موظف به تهیه پیش فاکتور و سپس ثبت درخواست در سامانه رسمی وزارت صمت (صنعت معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران) می باشد. متعاقباً باید از نهادهای ذیربط مجوز گرفته شود تا واردات بیل مکانیکی دست دوم تسهیل و اجرا شود. این امر با ارزیابی جامع برای مناسب بودن دستگاه و جهت واردات به کشور، حصول اطمینان از رعایت استانداردهای کیفیت و ایمنی همراه است.
‏ مراحل بعدی شامل انجام معامله، تسویه هزینه های مربوط به خرید و حمل و نقل و در نهایت ترخیص بیل مکانیکی دست دوم از گمرک است. با تحقق این پیش نیازها، فرآیند واردات، با خرید بیل مکانیکی دست دوم از کشور مبدأ مربوطه پیش می رود.
‏به طور کلی، با پیروی از این رویه‌های تعیین‌ شده و رعایت استانداردهای کیفیت و پروتکل‌های نظارتی، واردکنندگان می‌توانند به راحتی، پیچیدگی‌های واردات بیل مکانیکی مستعمل را طی کنند.

مراحل واردات بیل مکانیکی مستعمل به کشور
مراحل واردات بیل مکانیکی مستعمل به کشور

مدت زمان ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی

به منظور تسهیل در ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، رعایت جدول زمانی مقرر و الزامات لازم ضروری است. این امر مستلزم داشتن تمام اسناد لازم برای ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی و مراجعه به گمرک تعیین شده برای شروع فرآیند ترخیص است. برای تسریع در فرآیند و جلوگیری از تاخیرهای غیرضروری، پیروی جدی از روش های ترخیص کالا ضروری است.
‏توجه کنید که اگر فرآیند ترخیص فراتر از یک دوره سه ماهه باشد، هزینه‌های اضافی متحمل خواهید شد. بنابراین، توصیه می شود تمام پیش نیازها، برای ترخیص ماشین آلات راهسازی را با دقت آماده و سازماندهی کنید و با گمرک در ارتباط باشید تا خطر طولانی شدن مدت زمان ترخیص را کاهش دهید.

اهمیت کارت بازرگانی در ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی

‏ذکر این نکته ضروری است که فقط افراد دارای کارت بازرگانی معتبر مجاز به ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی و انواع ماشین آلات راهسازی از گمرک می باشند. کارت بازرگانی صادر شده به مدت یک سال اعتبار دارد و برای ادامه فعالیت و مشارکت مداوم در فعالیت های تجاری بین المللی، تمدید کارت بازرگانی ضروری است. انجام واردات غیرقانونی به کشور و یا استفاده از کارت بازرگانی شخص دیگری تحت هر شرایطی اکیدا ممنوع می باشد.
‏علاوه بر این، بسیار مهم است که هنگام استفاده از کارت‌های بازرگانی احتیاط کنید، زیرا برخی از کارت‌ها ممکن است دارای بدهی‌های مالیاتی معوق باشند. در صورت استفاده از چنین کارت هایی برای ترخیص کالا، خطر تحمیل هزینه های مالیاتی اضافی وجود دارد. بنابراین، اطمینان از رعایت تعهدات مالیاتی و خودداری از استفاده غیرمجاز از کارت بازرگانی برای جلوگیری از عواقب احتمالی قانونی و مالی ضروری است.
‏واردکنندگان با رعایت این مفاد نظارتی و دقت لازم در مدیریت الزامات کارت بازرگانی، می‌توانند فرآیند ترخیص ماشین‌آلات راهسازی از گمرک را به صورت قانونی و شفاف طی کنند.

اهمیت کارت بازرگانی در ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی
اهمیت کارت بازرگانی در ترخیص انواع ماشین آلات راهسازی

جمع بندی

با توجه به مطالب ارائه شده درباره ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، می‌توان گفت که اهمیت این ماشین‌آلات برای صنعت معدن و ساخت و ساز بسیار بالا است زیرا این ماشین‌آلات یک نقش کلیدی در فرآیند حفاری، بارگیری و حمل و نقل مواد معدنی ایفا می‌کنند. ترخیص این ماشین‌آلات باعث افزایش بهره‌وری و کارایی در پروژه‌های مختلف می‌شود و همچنین به توسعه صنعت معدن و ساخت و ساز کمک می‌کند. از این رو، اهمیت صحیح و به موقع ترخیص این ماشین‌آلات برای رشد و توسعه صنایع مختلف بسیار حائز اهمیت است.

واردکنندگان چه از طریق وب سایت شرکت ملل تجارت و چه از طریق مشاوره مستقیم با متخصصان مجرب، می توانند بینش و آگاهی عمیقی در مورد خدمات ارائه شده به دست آورند و از روند ترخیص کالاهای وارداتی خود اطمینان حاصل کنند. این رویکرد پیشگیرانه، می تواند از جریمه های احتمالی جلوگیری کرده و فرآیند واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی را تسهیل کند.

سوالات متداول

آیا تعرفه گمرکی واردات ماشین آلات صنعتی یکسان است؟

خیر. هر یک از ماشین آلات، کد تعرفه گمرکی مختص خود را دارند که با دیگر دستگاه ها متفاوت است. تعرفه های واردات ماشین آلات صنعتی بسته به نوع خاص ماشین آلات، کشور مبدا آن و توافقات تجاری بین کشور وارد کننده و کشور صادر کننده می تواند متفاوت باشد.

اگر در تعرفه گمرکی اشتباهی به وجود آید چه تبعاتی خواهد داشت؟

برای واردکننده کالا، هزینه های اضافه مالی در پی خواهد داشت و علاوه بر آن نیز، کالا توسط گمرک در دسته بندی کالاهای قاچاق قرار می گیرد.

ماشین آلات ممنوعه گمرک کدامند؟

قبل از اینکه به فکر واردات و ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی بیفتید، بهتر است با انواع مختلف این دستگاه‌ها آشنا شوید. باید به یاد داشته باشید که گمرک کشور ما، قوانین پیچیده‌ای برای واردات ماشین‌آلات راهسازی ندارد اما برخی از انواع این ماشین‌آلات به‌عنوان محصولات ممنوعه شناخته می‌شوند و واردات آنها به کشور ممنوع است. برای اینکه مشکلاتی پیش نیاید، بهتر است قبل از هرگونه اقدامی، اطلاعات دقیق و کاملی درباره قوانین و مقررات واردات ماشین‌آلات راهسازی به دست آورید.

چه مراحلی برای ترخیص ماشین آلات معدنی لازم است؟

برای ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی، ابتدا باید مدارک مربوطه از جمله فاکتور، بیمه نامه، پروفرما و مدارک تأیید کننده موضوع و مالکیت دستگاه را جمع‌آوری کرده و به سازمان گمرک ارائه دهید. سپس مراحل گمرکی شامل تعیین نرخ گمرکی و پرداخت مالیات و عوارض وارداتی بر اساس این نرخ‌ها انجام می‌شود. پس از انجام مراحل گمرکی، دستگاه معدنی مورد نظر، به شما تحویل داده می‌شود.

چه هزینه‌هایی برای ترخیص بیل مکانیکی و لودر و ماشین آلات معدنی ضروری است؟

هزینه‌هایی مثل مالیات و عوارض وارداتی، هزینه‌های گمرکی و هزینه‌های مربوط به مدارک ارائه شده برای ترخیص ضروری است. این هزینه‌ها بر اساس ارزش کالا و نرخ‌های تعیین شده برای گمرک، بیمه و حمل و نقل محاسبه می‌شوند.

امتیاز این مطلب post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخرین مقالات وبلاگ

واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک

آینه‌های خودرو از جمله کالاهایی هستند که به طور گسترده از سایر کشورها وارد می‌شوند. در حال حاضر، واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک مانند هر کالای دیگری باید طبق قوانین سازمان گمرک کشور انجام شود. در این صورت، فعالیت صادرات و

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک یک موضوع مهم برای تاجران و بازرگانان است. فیلم‌های PVB (پلی وینیل بوتیرال) عمدتاً برای شیشه‌های لمینت استفاده

واردات و ترخیص ماشین آلات کفاشی از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص ماشین آلات کفاشی از گمرک

واردات ماشین‌آلات از مواردی است که برای ادامه‌ی چرخه تولید مورد توجه قرار می‌گیرد. زمانی که به قطعات و ماشین‌آلات کفاشی برای تولید کفش نیاز

خدمات گمرکی
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

خدمات گمرکی و ترخیص کالا چیست؟

در دنیای امروزه تجارت بین‌المللی یکی از عناصر حیاتی اقتصاد جهانی است. با افزایش روزافزون تجارت بین‌المللی، نیاز به خدمات گمرکی و ترخیص کالا نیز

واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک

در این مقاله قصد داریم درباره موضوع واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک بحث کنیم. بیشتر سازندگان ساختمانی برای اجرای پروژه‌های خود نیاز به

تماس تلفنی