واردات و ترخیص فلنج از گمرک

واردات و ترخیص فلنج از گمرک

آنچه در این مطلب مطالعه می کنید

مشاوره رایگان در زمینه خدمات بازرگانی

برای دریافت مشاوره خدمات در زمینه بازرگانی مثل ترخیص کالا ، واردات کالا و صادرات کالا می تواندی با کارشناسان ما تماس بگیرید و هر سوالی داشتید را از ما بپرسید.


واردات و ترخیص فلنج از گمرک به صورت مستمر و روزانه در بنادر کشورمان انجام می‌ پذیرد. فلنج یکی از بسیاری از کالا های قابل ترخیص است که هر روز از کشورهای مبدأ وارد بازارهای ایران می‌ شود. امروزه، صادرات و واردات بخش جدایی‌ناپذیری از اقتصاد هر کشوری است و در این فرآیند، فلزات نقش بسیار مهمی دارند. فلنج‌ها به صورت صفحه‌ای و ابزاری با شکل دایره‌ای با سوراخ‌های محافظت شده اطراف آن‌ها ساخته می‌شوند. این محصولات برای اتصال قطعات و لوله‌ها به یکدیگر استفاده می‌شوند و در بسیاری از صنایع کاربرد دارند. علاوه بر اتصال لوله‌ ها، از فلنج‌ها برای تغییر مسیر و اندازه لوله‌ها نیز استفاده می‌شود. همچنین، فلنج‌ها در ایجاد اتصالاتی محکم و پایدار در سیستم‌های لوله‌کشی و صنایع مختلف استفاده می‌شوند. این اتصالات مهم در صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی، ساخت و ساز، و صنایع دیگر به کار می ‌روند و نقش بسیار حیاتی در عملکرد صنایع مختلف دارند.

فلنج دارای چه مشخصاتی است


با توجه به استانداردهای تعریف شده در واردات و ترخیص فلنج از گمرک، مشخصات فلنج به شکل زیر می‌باشد:

نام و نشان تجاری تولید کننده محصول: این بخش شامل نام و علامت تجاری شرکت یا کارخانه‌ای است که فلنج را تولید کرده است. برای مثال: “ABC Company” یا “XYZ Manufacturing”.

شدت فشار قابل تحمل یا کلاس فلنج: مقدار فشاری که فلنج می‌تواند تحمل کند را نشان می‌دهد. معمولاً با کلاس ‌های مختلفی از A تا H یا با اعداد مانند 150، 300، 600 و غیره مشخص می‌شود.

سوراخ‌های تعبیه شده یا ضخامت دیواره فلنج: تعداد و ابعاد سوراخ‌های موجود در فلنج را نشان می‌دهد. این مشخصه به عنوان ضخامت دیواره یا پوسته فلنج نیز شناخته می‌شود. مثال: “4 سوراخ با قطر 10 میلی متر”.

سایز اسمی یا قطر خارجی فلنج: این مشخصه به اندازه یا اندازه‌ های قطعه می‌پردازد که فلنج به آن متصل می ‌شود. برای مثال: “قطر خارجی 6 اینچ” یا “اندازه اسمی DN 100”.

فلنج دارای چه مشخصاتی است

صفر تا صد واردات و ترخیص فلنج از گمرک


مراحل وابسته به واردات و ترخیص فلنج از گمرک شامل بازرگانی و نامه‌نگاری است. این فرایند نیازمند نوشتن نامه‌های بازرگانی حرفه‌ای است که توسط کارشناسان ماهر و آگاه از زبان انگلیسی و مفاهیم تجارت صورت می‌گیرد. خریدار باید دقیقاً نیازمندی‌های خود را به فروشنده اعلام کند و درخواست قیمت دهد. نامه‌نویسی نیز نیازمند دقت و کارشناسی است تا از واژگان صحیح و تضمینی استفاده شود. مراحل واردات فلنج و ترخیص آن شامل مراحلی چون ثبت سفارش، دریافت مجوزهای لازم، دریافت اسناد حمل از فروشنده، پیگیری رسیدن محموله به گمرک، دریافت اعلامیه ترخیص، دو اظهاری، پرداخت حقوق و عوارض گمرکی و سایر هزینه‌های مربوط به ترخیص فلنج، و در نهایت حمل آن به انبار پس از ترخیص. پیگیری‌های گمرکی فلنج وارد شده شامل پیگیری اسناد در دفاتر تعرفه برای حل اختلافات تعرفه‌ای و ارزشی، تعیین تعرفه در دفتر تعرفه گمرک به صورت کتبی، پیگیری و اخذ مجوزهای وارداتی، دریافت نتیجه نهایی، و شرکت در کمیسیون تجدیدنظر می‌شود.

پروسه ترخیص فلنج از گمرک چگونه انجام می شود


برای واردات و ترخیص فلنج‌ از گمرک به کشور، ابتدا باید یک اظهارنامه تنظیم کنید که شامل جزئیات فنی و تجاری مربوط به فلنج‌ها باشد. این اطلاعات شامل نوع فلنج، کمیت، علامت تجاری، مدل، ارزش و وزن آن‌ها می‌باشد. سپس باید اسناد مربوط به حمل و نقل محموله را آماده کنید که شامل فاکتور، پکینگ لیست، مانیفست و بارنامه است. بعد از تحویل اسناد، ارزیابی می‌شود که آیا اسناد با یکدیگر مطابقت دارند یا خیر. سپس صورت حسابی برای مقدار و ارزش فلنج‌ها صادر می‌شود که پس از پرداخت وجه آن، پروانه ترخیص فلنج صادر می‌شود. مراحل بعدی شامل کنترل نهایی است که در آن درب خروج بار چک می‌شود و مجوز بارگیری فلنج‌ها صادر می‌شود. در این مرحله نیز بیجک خروج از گمرک دریافت می‌شود. برای ترخیص فلنج‌ها، مدارک لازم شامل اظهارنامه واردات، کارت بازرگانی، قبض انبار، بارنامه، گواهی مبدا، فاکتور یا سیاهه خرید، اعلامیه ارز، پروفرما اینویس، ثبت سفارش یا گواهی فعالیت و کاتالوگ می‌باشد.

مجوزهای قانونی جهت ترخیص فلنج از گمرک


با توجه به موارد فوق، برای واردات و ترخیص فلنج‌ از گمرک نیاز به اظهارنامه کالا دارید که دو بخش اصلی دارد: بخش عمومی و اطلاعات مربوط به نوع فلنج. در ادامه توضیحات ارائه شده است: اطلاعات مربوط به نوع فلنج که در بخش اظهارنامه کالا لازم است درج شود، شامل جزئیات مربوط به نوع فلنج با ردیف تعرفه مربوطه می‌باشد. این شامل مشخصات جزئی، بیشتر مربوط به نوع کالا می‌شود که باید به دقت و صحیح ذکر گردد. در ارائه اسناد برای ترخیص فلنج از گمرک، مواردی همچون نام کالا، ردیف تعرفه، درصد حقوق گمرکی و سود بازرگانی، و اظهار نامه ارزیاب نیز باید در اختیار داشته باشید. این اطلاعات مورد نیاز برای تشخیص و ترخیص صحیح کالا در گمرک می‌باشد. همچنین، باید به این نکته توجه داشت که انتخاب ارزیاب و کارشناس به کمک رایانه به صورت خودکار انجام می ‌شود و سپس به سرویس ارزیابی فرستاده می‌شود.

در بخش مربوط به تفکیک و ضمانت‌ها بین خریدار و فروشنده فلنج، اطلاعاتی همچون نام و آدرس کامل فروشنده و خریدار، نوع و مشخصات کامل فلنج مورد نظر، شماره تعرفه گمرکی، مبلغ پروفرما با ذکر نوع ارز و تفکیک قیمت واحد، هزینه بسته ‌بندی و حمل، مبدا و مقصد نهایی کالا، وسیله حمل و نقل، نحوه پرداخت هزینه فلنج، کشور سازنده و انتخاب اعتبار اسنادی برای واردات فلنج باید در این بخش درج شوند. در نهایت، باید هماهنگی‌ های لازم برای بازرسی و استاندارد‌ های اجباری نیز صورت گیرد. این شامل بازرسی قبل از حمل بار، بازرسی در حین تولید کالا، تایید قیمت فلنج، و هماهنگی‌ های حمل و نقل بین ‌المللی برای واردات فلنج می ‌شود. در آخرین مرحله، تعرفه گمرکی برای فلنج به شماره ۷۳۰۷۲۱۰۰ با احتساب ۱۵% حقوق گمرکی و ۹% مالیات بر ارزش افزوده محاسبه می ‌شود که باید این نکته را در نظر داشته باشید.

اهمیت واردات فلنج به کشور


فلنج‌ها به دلیل کاربردهای گسترده‌ای که دارند، از اهمیت بسیاری در واردات و ترخیص فلنج از گمرک برخوردارند. این قطعات، برای اتصال لوله‌ها به قطعات دیگری از جمله مخازن تحت فشار، کمپرسورها و سایر تجهیزات ضروری هستند. همچنین، تغییرات متریال در لوله‌ها به کمک قطعات فلنج‌ها صورت می‌گیرد، به‌طوری که امکان اتصال و جداسازی متریال‌های مختلف وجود دارد. از جمله کاربردهای دیگر فلنج‌ها می‌توان به اتصال فلنج‌های سایر تجهیزات در مسیر لوله اشاره کرد. این اتصالات از جمله مهمترین عواملی هستند که به ایجاد یک سیستم لوله‌کشی کارآمد و عملی کمک می‌کنند. همچنین، برای برخی تغییرات در تجهیزات بدون نیاز به برش کاری می‌توان از فلنج‌ها استفاده کرد که این امر به دسترسی و تعویض آسان‌تر قطعات کمک می‌کند. در بخش تاسیسات و سیستم‌های صنعتی، فلنج‌ها برای جداسازی قسمت‌های مختلف و ایجاد اتصالات مورد نیاز اساسی هستند. به علاوه، با توجه به محدودیت‌های تولید داخلی، واردات فلنج‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

اهمیت واردات فلنج به کشور

سخن آخر


واردات و ترخیص فلنج از گمرک یک فرایند پیچیده و چند مرحله‌ای است که نیازمند دقت و شناخت عمیق از مراحل آن می‌باشد. در این فرآیند، مشخصات فلنج از جمله نام و نشان تجاری تولید کننده، شدت فشار قابل تحمل یا کلاس فلنج، سوراخ‌های تعبیه شده یا ضخامت دیواره فلنج، و سایز اسمی یا قطر خارجی فلنج بسیار مهم می‌باشند. برای واردات و ترخیص فلنج از گمرک، ابتدا باید یک اظهارنامه تنظیم شود که شامل جزئیات فنی و تجاری مربوط به فلنج‌ها باشد. سپس اسناد مربوط به حمل و نقل محموله آماده می‌شود و پس از تحویل اسناد، صورت حسابی برای مقدار و ارزش فلنج‌ها صادر و پروانه ترخیص دریافت می‌شود. مراحل بعدی شامل کنترل نهایی و دریافت مجوز بارگیری فلنج‌ها می‌باشد. برای این فرایند، مدارکی همچون اظهارنامه واردات، کارت بازرگانی، قبض انبار، بارنامه، گواهی مبدا، فاکتور یا سیاهه خرید، اعلامیه ارز، پروفرما اینویس، ثبت سفارش یا گواهی فعالیت و کاتالوگ لازم است.


با توجه به کاربردهای گسترده‌ ای که دارند، فلنج‌ها یکی از قطعات حیاتی در صنایع مختلف می‌ باشند. این قطعات نه تنها برای اتصال لوله‌ها به قطعات دیگری مانند مخازن تحت فشار، کمپرسورها و تجهیزات دیگر لازم هستند، بلکه همچنین امکان تغییرات متریال در لوله‌ها را فراهم می‌کنند. این امکان اتصال و جداسازی متریال‌های مختلف را فراهم می‌کند و به عنوان یک عامل کلیدی در ایجاد سیستم‌های لوله‌کشی کارآمد و عملی عمل می ‌کنند. در نهایت، باید هماهنگی‌ های لازم برای بازرسی و استاندارد ‌های اجباری نیز صورت گیرد. پس از انجام مراحل فوق، تعرفه گمرکی برای فلنج محاسبه می ‌شود که باید مبالغ مربوط به حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده نیز پرداخت شود. در کل، واردات و ترخیص فلنج نیازمند هماهنگی دقیق و دانش تخصصی است که با رعایت مراحل و مشخصات مورد نیاز، این فرایند به درستی و با موفقیت انجام می‌ شود.

امتیاز این مطلب post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخرین مقالات وبلاگ

واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک

آینه‌های خودرو از جمله کالاهایی هستند که به طور گسترده از سایر کشورها وارد می‌شوند. در حال حاضر، واردات و ترخیص آینه خودرو از گمرک

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک

واردات و ترخیص قوطی اسپری از گمرک مانند هر کالای دیگری باید طبق قوانین سازمان گمرک کشور انجام شود. در این صورت، فعالیت صادرات و

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک

واردات و ترخیص فیلم pvb از گمرک یک موضوع مهم برای تاجران و بازرگانان است. فیلم‌های PVB (پلی وینیل بوتیرال) عمدتاً برای شیشه‌های لمینت استفاده

واردات و ترخیص ماشین آلات کفاشی از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص ماشین آلات کفاشی از گمرک

واردات ماشین‌آلات از مواردی است که برای ادامه‌ی چرخه تولید مورد توجه قرار می‌گیرد. زمانی که به قطعات و ماشین‌آلات کفاشی برای تولید کفش نیاز

خدمات گمرکی
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

خدمات گمرکی و ترخیص کالا چیست؟

در دنیای امروزه تجارت بین‌المللی یکی از عناصر حیاتی اقتصاد جهانی است. با افزایش روزافزون تجارت بین‌المللی، نیاز به خدمات گمرکی و ترخیص کالا نیز

واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک
مقالات گمرکی
تیم نویسنده گروه بازرگانی ملل تجارت

واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک

در این مقاله قصد داریم درباره موضوع واردات و ترخیص مفتول فولادی از گمرک بحث کنیم. بیشتر سازندگان ساختمانی برای اجرای پروژه‌های خود نیاز به

تماس تلفنی